Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

My favorite emojis tag😊

Γειά σας! Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά. Το σημερινό άρθρο είναι ένα tag που το είδα απο μια αγαπημένη μου youtuber( που μάλλον σκέφτομαι να κάνω ξεχωριστό άρθρο για αυτήν!). Το tag αυτό είναι τα αγαπημένα μου emojis( εικονίτσες που εκφράζουν ένα μήνυμα) και βασικά μέσα απο αυτό το tag μπορείτε να με μάθετε ακόμα καλύτερα!! 
 Λοιπόν αυτό που πρέπει να κάνετε όσες θέλετε να κάνετε το tag είναι μόνο να βάλετε 5 αγαπημένα σας emojis και να εξηγήσετε γιατί είναι τα αγαπημένα σας!! 

1. 💃( Κοπέλα που χορεύει) Αυτό είναι το πρώτο μου αγαπημένο επειδή απο πάντα μου άρεσε ο χορός και στεναχωριέμαι που δεν έχω ασχολειθεί πολύ με αυτόν. Ελπίζω καποιά στιγμή αυτό το ονειρό μου, να ασχολειθώ με τον χορό, να γίνει πραγματικότητα.
2.👫(δύο φίλοι που κρατάνε ο ένας το χέρι του άλλου) Γενικά  σε όλη την ζωή μου πάντα είχα έστω και έναν φίλο να με στηρίζει και να ξέρω ότι ό,τι και αν χρειαστώ θα είναι εκεί, οπότε οι φίλοι μου είναι ένα μεγάλο κομμάτι στην καρδιά μου( Τι λέω πάλι;;) 
3. 🎶( μουσικές νότες) Ναί και η μουσική είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου! Ειδικά όταν είμαι στεναχωριμένη κλείνομαι στο δωμάτιο μου και ακούω  με τις ώρες μουσική.
4. 🚌🚢( λεωφορείο, πλοίο,)ήθελα να βάλω ένα μέσο μεταφοράς αλλα δεν μπορούσα να επιλέξω ανάμεσα στο πλοίο και το λεωφορείο! Απολαμβάνω κάθε διαδρομή που πάω με το λεωφορείο/ πλοίο και θέλω να ταξιδέψω σε πολλές χώρες.
5. 🌜🌠⭐️🌛( φεγγάρι και αστέρι) Οι περισσότεροι λατρεύουν να βλέπουν ηλιοβασιλέματα και γω λατρεύω να κάνω στο παράθυρο μου όταν έχει ξαστεριά και να βλέπω το φεγγάρι και τα αστέρια! Η νύχτα με μαγεύει :p(Το έχετε καταλάβει ότι δεν είμαι φυσιολογικό άτομο έτσι;) 

Όποια θέλει μπορεί να κάνει το tag αυτό είτε απο κάτω στα σχόλια είτε στο blog της:) 

1 σχόλιο:

  1. Μπορεί να είμαι από υπολογιστή,και να μην μου βγάζει τα emoji,αλλά είναι ένα πολύ ωραίο chat!Στο blog μου,έχω ένα giveaway,τσέκαρε αν θες <3
    Ambiesworldgr.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή