Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Αγαπημένα Απριλίου,Μαίου& Ιουνίου!


Γειά σας! Πόσος καίρος έχει περάσει απο το τελευταίο μου άρθρο?¿
Μπορεί να είχατε αρχίσει να πιστεύετε οτι σας εγκατέληψα ή μπορεί και οχί! Λοιπόν ο λόγος που δεν έγραφα ήτανε ότι χάλασε πάλι τοΊντερνετ. Έχω αρχίσει να πιστεύω οτι με έχουν καταραστεί και δεν θέλουν να έχω ιντερνετ γιατί δεν γίνεται να χαλαει ετσι συνέχεια! Επίσης τις πρώτες μερες που χάλασε είχα πάει σε μια καφετέρια και είχα γράψει ένα αρθρό να σας ενημερώσω ότιθα λείπω μεχρί να ξαναφτιαχτεί το ιντερνετ και ενω νόμιζα οτι το ανέβασα σήμερα το πρωί που μπήκα είδα οτι δεν ειχε ανεβεί:(. Το σύμπαν συνομοτεί εναντίον μου! Επειδή βλέπω να μην τελειώνουμε ποτέ ας αρχίσω με τα αγαπημένα! 
1) 
Ναι πήρα και γώ την χτένα Tangle teezer 
και ναι ισχύει οτι δεν σπάει τα μαλλιά! Είναι πολύ ωραιά χτένα και είναι πιο μαλακά τα μαλλιά μου τώρα που χτενίζομαι με αυτήν.
2) 
Είναι ένα πορτοφόλι και ένα κολιέ απο τα Accessorize και μου τα κάνανε δώρο <3! Το κολιέ δεν το έχω βάλει καθόλου αλλά το πορτοφόλι είναι ωραίο γιατί χωράει πράγματα.  Πάντως τις προάλλες που πήγα σε ένα κατάστημα των accessorize είδα ότι έκανε 25€ οπότε αν δεν μου το είχαν πάρει δώρο δεν θα το έπερνα! 
3) 
Πήρα αυτό το πολύ ωραίο σορτσάκι απο τα Bershka... το πήρα 2 νούμερα μεγαλύτερο από το νούμερο που φοράω γιατί δεν είχε τα προιγούμενα και για αυτό πρεπεί να το βάζω με ζώνη!( Κάθε παντελονι μου είναι και άλλο νούμερο!!) 
4)  
Είναι το βιβλίο αναζητώντας την αλάσκα και επειδή θα κάνω ένα ξεχωριστό άρθρο για αυτό δεν θα σας πω λεπτομέρειες τώρα.
5) 
Αυτά τα δυό προιόντα είναι απο την Avon. Το είναι είναι καθαριστικό/πιλινγκ/ μάσκα για το πρόσωπο και το άλλο είναι ενα κραγιον! Για το καθαριστικό έχω να πω ότι είναι πολύ ωραίο, καθαρίζει καλά το προσωπό μου και έχει και μικρούς κόκκους οποτε δεν έχω πρόβλημα με την ακμή μου. Το κραγιόν δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μου αρέσει η απόχρωσης που έχει γιατί μου φαίνεται πολυ καλοκαιρινή!( Στην φωτογραφία απο κάτω επειδή δεν φαινοταν καλά το χρώμα έκλεισα το φως! 
6) Μάλλον απο τώρα θα αρχίσετε να με θεωρείτε τρελή γιατί το νούμερο εξι είναι μια κούπα! Και όχι οποιαδηποτε κούπα μια κούπα που της έχω βάλει μέσα τους στυλούς μου διάφορα άλλα είδη. Και ενώ δεν μου αρεσει η Σταχτομπούτα, η κούπα πάνω έχει την Σταχτομπούτα, το γοβάκι της και ένα στέμμα.. Δεν ξέρω γιατί με έχει ξετρελάνει αυτή η κούπα και με το που την βλέπω νιώθω χαρούμενη.
 
Αυτά ήτανε τα αγαπημένα μου αυτούς τους μήνες! Μιας και έχουμε καιρό να τα πούμε ελάτε να συζητήσουμε στα σχόλια!
-( Για οσους βλέπουνε Pretty little liars) Μόνο εγώ δεν ξέρω ποιός είναι αυτός ο Charles που τελικά είναι ο -Α;;; 
-Είδατε την eurovision? Ποιά χώρα σας άρεσε; Εμένα μου αρέσει πολύ η Ιταλία και το Βέλγιο:) 
- Επίσης καλή επυτιχία στις εξετάσεις( όσοι γράφετε) 
Καλό βράδυ <3 


4 σχόλια:

  1. Καλωσήρθες και πάλι Άννα!!Πολύ ωραίο άρθρο!Αχ αυτή η βούρτσα!!!Τη θέλω πάρα πολύ.Εσύ την παρήγγειλες από το ίντερνετ;Το κολιέ απλά Θ-Ε-Ϊ-Κ-Ο!!!❤❤Όπως και το πορτοφόλι με το τζιν σορτς!Θα περιμένω κι άλλα άρθρα σου.Καλή συνέχεια!!!❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω! Πηρες τη βουρτσα απο φαρμακειο? αν ναι ποσο? θα εκτιμυσα αν λαμβανα απαντηση αμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη που δεν σου απάντησα άμεσα:( Την βουρτσα την πήρα απο την Avon που την έχει συνήθως σε προσφόρα. Υπάρχει και στα κάποια φαρμακεια αλλα και σε μαγαζιά όπως το Hondos center, skroutz κ.α.

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστώ πάρα πολύ γλυκιά μου! Όχι την βουρτσά την πήρα αππ την avon. Χαίρομαι που σου αρέσουν τόσο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή